Nyári csoportjaink

Augusztus 6-9. és 13-16. között Domaszéken (Szeged mellett) bentlakásos “Születni-újjászületni” csoportokra kerül sor Orosz Katalin vezetésével. Ezzel kapcsolatban részletes információk ITT találhatóak.

Augusztus 20-23. között pedig szintén ugyanott “Szív gyógyítása” csoportot szervezünk – ezt a csoportot is Orosz Katalin vezeti. Bővebb információk ITT.

A járványhelyzet miatt Orosz Katalinnak, a csoport vezetőjének életkorára tekintettel, továbbá az összes résztvevő biztonsága miatt, azt kérjük, hogy azok jelentkezzenek és köteleződjenek el ezekre a csoportokra, akik az azt megelőző 2 hétben tudják vállalni az otthoni önkéntes „karantént”, vagyis azt, hogy minél kevesebbet mozdulnak ki a védett környezetből és azt csak a megfelelő intézkedések betartásával (fizikai távolság, maszkviselés, szükséges fertőtlenítések) teszik meg. Továbbá, ha a csoport előtt bármilyen vírusos tünetet észlelnek magukon, akkor lemondják részvételüket. Ez nem orvosi értelemben vett karantén, hanem felelős emberi magatartás és odafigyelés, mely mindannyiunk biztonságát szolgálja, hiszen a csoportban a testgyakorlatok alatt nem kerülhető el a fizikai kontaktus. A helyszín egy gyönyörű udvarral rendelkező tanyán lesz, ahol nem lesz más rajtunk kívül, az elhelyezés 2-3 ágyas szobákban történik majd. Az étkezés is helyben lesz, tehát a csoport ideje alatt nem kell kimozdulnunk a helyszínről. Az utazást pedig megpróbáljuk telekocsi rendszerrel megszervezni.

Jelentkezés és bővebb információ: kheiron@kheiron.org